Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία

Το τμήμα IP της ANTONIS K. KARAS L.L.C είναι αφιερωμένο στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας με πολυεθνικά μέλη ομάδων υψηλής ειδίκευσης και το πλούσιο υπόβαθρο τους στην εξυπηρέτηση μεγάλων παγκόσμιων εμπορικών σημάτων μέσω μιας μακράς ιστορίας σταδιοδρομίας στον τομέα της προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η ομάδα IP μας περιλαμβάνει νομικούς, ειδικούς της paralegal και ερευνητές IPR που έχουν εκτεταμένες γνώσεις για μεγάλες διεθνείς μάρκες από διαφορετικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της πολυτέλειας Επωνυμίες μόδας, καλλυντικά, τρόφιμα και ποτά, καπνός, αθλητικά είδη, ηλεκτρονικά είδη, φωτιστικά, είδη υγιεινής, ηλεκτρικά είδη, δομικά υλικά, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φαρμακευτικά προϊόντα, λογισμικό πληροφορικής και περιφερειακά υπολογιστών.

Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα νομικών και παράλληλων υπηρεσιών προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου γραφείων αντιπροσωπείας.

Τα κεντρικά γραφεία μας στην Κύπρο διαχειρίζονται όλες τις δραστηριότητες σε κάθε χώρα στην οποία δραστηριοποιούμαστε για να διασφαλίσουμε ότι όλη η δουλειά γίνεται με τον κατάλληλο επαγγελματικό τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στα πρότυπα των πελατών μας και να ικανοποιεί τις προσδοκίες τους με θετικά αποτελέσματα.

Το παγκόσμιο επαγγελματικό μας δίκτυο και οι συνδέσεις μας με φορείς IPR, κυβερνητικές υπηρεσίες IP, αρχές επιβολής του νόμου IP κ.λπ. μας επιτρέπουν να παρέχουμε μια πραγματική παγκόσμια υπηρεσία προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η επιχειρηματική μας στρατηγική είναι να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες μας, επομένως η ευελιξία είναι ο βασικός παράγοντας για να μπορούμε να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο, που ταιριάζει στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας και με τις καλύτερες ασυναγώνιστες χρεώσεις.

Εγγραφές και ανανεώσεις εμπορικών σημάτων

Μέσω μας μπορείτε να καταχωρίσετε ένα νέο εμπορικό σήμα ή να ανανεώσετε το ήδη καταχωρισμένο σε οποιαδήποτε χώρα επιθυμείτε.

Έρευνες κατά της παραποίησης / απομίμησης και της πειρατείας

Γενικές έρευνες αγοράς:

Κατόπιν αιτήματος πελάτη, οι ομάδες διερεύνησης των ΔΔΙ αναζητούν την απαιτούμενη αγορά για τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας των προϊόντων των πελατών μας, που μπορεί να είναι ψεύτικα προϊόντα, προϊόντα κακής ποιότητας ή παραβίαση εμπορικών σημάτων και κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.

Περαιτέρω έρευνες:

Πιο εμπεριστατωμένες έρευνες για ύποπτους στόχους συνήθως για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών σχετικά με το ιστορικό τους και για τις επιχειρήσεις, κάτι που απαιτεί επιπλέον εντατική εργασία.

Διαδικτυακή προστασία επωνυμίας

Η αφοσιωμένη διαδικτυακή ομάδα ερευνών πραγματοποιεί αναζήτηση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τα έξυπνα εργαλεία μας για να εντοπίσει τυχόν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων των πελατών μας.

Επιβολή νόμου IP

Λήψη των κατάλληλων νομικών ενεργειών κατά παραβάσεων ΔΔΙ:

Υποβολή επίσημων καταγγελιών εναντίον παραβατών ΔΔΙ σε σχετικές αρχές επιβολής του νόμου για τα ΔΔΙ.

Συντονισμός με τις αρχές επιβολής του νόμου IP

Υποστήριξη και βοήθεια με τις νομικές ενέργειες εναντίον παραβατών ΔΔΙ με αρχές επιβολής του νόμου ΔΔΙ όποτε αυτό ισχύει.

Υπηρεσίες μετά από δράση
Συνέχεια με τις αρχές για την επιδρομή και τα κατασχεθέντα πλαστά.

Εγγραφή επωνυμιών και εμπορικών σημάτων με φορείς IPR όπως CID, Τελωνεία, Δικαιώματα Καταναλωτή και Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης κ.λπ.

Εκπαίδευση και εργαστήρια

Διοργάνωση προγραμμάτων και εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης, επίσημων συναντήσεων, σεμιναρίων, εργαστηρίων κ.λπ.

Contact Us